Luchthavenvervoer Merksem

Luchthavenvervoer Merksem is een pendeldienst van en naar de luchthaven van Antwerpen en andere nationale en internationale luchthavens. Onze airportservice  is u van dienst dag en nacht, 7 dagen op 7.  Luchthavenvervoer Merksem brengt u immers niet alleen weg maar kan u natuurlijk ook ophalen van het vliegveld naar keus.  

Luchthavenvervoer Merksem reserveren

Luchthavenvervoer Merksem is een concept van  vip-luchthavenvervoer,  elke dag vervoeren wij particulieren en zakenmensen naar de luchthaven. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.  Dat betekend dat we rekeningvan aan hun vertrek tot bij de aankomst op de luchthaven. Bij Luchthavenvervoer Merksem en omgeving zal u v steeds vervoerd worden door een vriendelijke, behulpzame en verkeerskundige chauffeur die zorgt voor een ontspannen rit.

Onze chauffeurs staan dag en nacht paraat

Luchthavenvervoer Merksem is het schakelpunt voor mensen die op vakantie of zakenreis vertrekken  of terugkomen. Met ervaren chauffeurs zorgen we ervoor dat de airporttaxi  vanuit Merksem als goed ervaren wordt door onze passagiers. Om precies te zijn zorgen we voor een klantvriendelijke omgang, eerlijke ritprijzen en een vlotte rit van vertrek tot aankomst. Als vanzelfsprekend helpen we ou om uw koffers in en uit de koffer te laden. Onze chauffeurs kennen de weg, de wegwerkzaamheden en iedere tegel die rond luchthavens ligt zodat ze tijdens en na uw rit niet voor verassingen komen te staan.

Vertrek zonder stress naar de luchthaven

Reizen is altijd een hele onderneming, zeker als een deel van de reis per vliegtuig gaat. Wat in ieder geval helpt is als u luchthavenvervoer goed is, en daarvoor zorgt Vip luchthavenvervoer. Met de airporttaxi vanuit bijvoorbeeld Antwerpen, Brasschaat, EkerenKapellen, Merksem, Schilde, Schoten, bent u snel op de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Oostende, LuikDusseldorf,  Charles de gaulle, enz.  Maar luchthevnvervoer Brasschaat kan er even goed voor zorgen dat u net zo prettig reist naar vliegvelden als Eindhoven Airport Rotterdam luchthaven of Schiphol.

VIP Luchthavenvervoer Merksem reserveren

  Wij brengen u in een comfortabele, luxe taxi vanuit de regio Antwerpen naar het vliegveld.  Met VIP luchthavenvervoer Merksem reist in business class stijl, u kan op ons rekenen 7/7, 24/24. Wij komen u thuis ophalen, op kantoor of bedrijfslocatie en brengen u rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven. Wij staan garant voor vervoer naar alle nationale en internationale luchthavens. Uw luchthavenvervoer vanuit Antwerpen en omgeving is bij tot in de puntjes verzorgd en dit aan een heel scherpe prijs.

Tot en met 8 personen

Indien u met meerdere personen reist of veel bagage wilt meenemen kunnen we u van dienst zijn met onze taxibusjes daarmee reist u makkelijk comfortabel naar de luchthaven.Onze taxibusjes kunnen tot en met 8 personen vervoeren inclusief de bagage. Iedere passagier mag een koffer en handbagage meenemen.

RESERVEER TELEFONISCH OP 03/236 38 38 of 0479/32 45 67 (24/7)

Luchthavenvervoer Merksem

Tarieven en Prijzen

Bestel online gemakkelijk uw taxi naar de luchthaven. De prijs van de taxirit is afhankelijk van een aantal factoren: het starttarief, de afstand en de tijdsduur bepalen de kosten.  
Aartselaar – Zaventem vanaf 65€
Beveren – Zaventem vanaf 74.99€
Borsbeek – Zaventem vanaf 65€
Brasschaat – Zaventem vanaf 74.00€
Brecht – Zaventem vanaf 84.99€
Broechem – Zaventem vanaf 74.99€
Burcht – Zaventem vanaf 74.99€
 
Kallo – Zaventem vanaf 74.99€
Kalmhout – Zaventem vanaf 84.99€
Kapellen – Zaventem vanaf 74.00€
Kontich – Zaventem vanaf 65€
Lier – Zaventem vanaf 75€
Linkeroever – Zaventem vanaf 65€
Lint – Zaventem vanaf 65€
Luchtbal – Zaventem vanaf 65€
 
Loenhout – Zaventem vanaf 94.99€
Merksem – Zaventem vanaf 65€
Mortsel – Zaventem vanaf 65€
Oelegem – Zaventem vanaf 75.99€
Ranst – Zaventem vanaf 65€
Reet – Zaventem vanaf 65€
Rumst – Zaventem vanaf 65€
Schelle – Zaventem vanaf 65€
 
Schilde – Zaventem vanaf 65€
Schoten – Zaventem vanaf 72€
Stabroek – Zaventem vanaf 79.99€
Wijnegem – Zaventem vanaf 65.99€
Wommelgem – Zaventem vanaf 75€
Wuustwezel – Zaventem vanaf 95.99€
Zandhoven – Zaventem vanaf 74.99€
Zandvliet – Zaventem vanaf 84.99€
 
Zoersel – Zaventem vanaf 79.99€
Zwijndrecht – Zaventem vanaf 74.99€
Vremde – Zaventem  vanaf 65€
Hove – Zaventem  vanaf 65€
   
 Antwerpen – Luchthaven Eindhoven vanaf 120 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Schiphol vanaf 190 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Luik vanaf 140 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Düsseldorf vanaf 234 EUR
 Antwerpen – Luchthaven Frankfurt vanaf 352 EUR
 Antwerpen – Charleroi Airport vanaf 135 EUR
 Antwerpen – Airport Charles de Gaulle Paris 377 EUR
 

Merksem

Merksem is een district van de Belgische stad Antwerpen. Het district telt ruim 40.000 inwoners.
  • Het Sportpaleis, op de grens met Deurne, is een multifunctionele evenementenhal waar verschillende evenementen, zoals concerten, sportbijeenkomsten, feesten en beurzen, worden georganiseerd. Oorspronkelijk was het gebouw voor sportwedstrijden (vooral baanwielrennen) bedoeld, maar tegenwoordig wordt het veelal gebruikt voor grote optredens van artiesten. Sinds 1985 vindt er jaarlijks de Night of the Proms plaats. Andere bekende evenementen in het Sportpaleis zijn Reverze, de Diamond Games, Nekkanacht en de Pop Poll De Luxe van Humo.
Bekijk ook eens: